Growing delight staat voor het telen van prachtige producten

Planten die een lust voor het oog zijn en zowel het huis als de tuin een boost aan kleur geven. In het assortiment van Vilosa vindt u het allemaal. De Kalanchoë is een ideale plant. Veelzijdig, makkelijk in onderhoud en spannend in soorten en kleuren. De bijzondere seizoensproducten, zoals Celosia is een eyecatcher door de oogverblindende kleuren. Een seizoensproduct dat de gehele zomer tot diep in de herfst bloeit.

Kalanchoë

Gloss kalanchoe by Vilosa

Enkelbloemig

De enkelbloemige Kalanchoë is super hip door haar eenvoud. Knallende bloemen met een moderne uitstraling en alle kleuren van de wereld. Een blikvanger!

Verkrijgbaar in potmaat 8 cm.

Gevuldbloemig

Met een bloemenscherm vol met roosvormige bloemen heeft de gevuldbloemige Kalanchoë een luxe en romantische uitstraling. Ware schoonheid!

Verkrijgbaar in potmaat 6, 8 en 10,5 cm.

Grootbloemig

De grootbloemige kalanchoë is uniek door haar opvallende kenmerken: bijzondere grote bloemen met een minimale diameter van 2 cm én mooi gekleurde bloemknoppen. Een grote verleider!

Verkrijgbaar in potmaat 8 cm.

Kalanchoë Specialty

Magic Bells

Prachtige trossen met lichtgroene ‘druiven’, waar bijzondere oranjerode bloemen uit komen. Kalanchoë Magic Bells is een verrassend type kamerplant!

Lucky Bells

Kalanchoë Lucky Bells is een bijzondere potplant met langwerpige gekartelde bladeren en lange bloemstelen. De trossen bloemen met oranje – rode bloemen doen denken aan belletjes.

Dolly

De groenroze bijna bell-achtige bloembladeren van de Kalanchoë Dolly geven een interieur kleur! Met haar omlaaghangende bloemen en weelderige, breedgroeiende takken geeft Dolly haar eigenwijze stijl aan.

Desert Surprise

De Kalanchoë Desert Surprise heeft een stoere uitstraling en minimalistische bloemen. Haar bladeren hebben een dierlijk patroon en zijn met hun ‘wild life’-uitstraling dé eyecatcher van de plant.

Femini Pink

Femini Pink is een bijzondere Kalanchoë met gekartelde bladeren met een donkerpaarse rand en een waterval aan roze bloemen. Een waardevolle toevoeging aan ons Specialty assortiment.

Kalanchoe Femini Orange by Vilosa

Femini Orange

Kalanchoë Femini Orange valt op door haar krachtige bladeren met donkerpaarse rand en een weelde aan pasteloranje bloemen met een donker hart. Zacht en stoer tegelijk!

Sunny White

De Kalanchoë Sunny White is volledig gevuld met groenwitgekleurde bloemen die op bijzondere wijze bloeien. Met haar smalle gekartelde bladeren past deze trendy plant past in ieder interieur!

Kalanchoe Sunny Pink by Vilosa

Sunny Pink

De Kalanchoë Sunny Pink kenmerkt zich door haar opvallende bloeiwijze waarbij de knop zich blaadje voor blaadje uitvouwt tot een schitterende bloem. De lichtroze bloemen passen perfect bij de lichtgroene knop.

Kalanchoe Sunny Brushed Pink by Vilosa

Sunny Brushed Pink

De knalroze bloemen van de Kalanchoë Sunny Brushed Pink hebben een unieke print: het lijkt wel alsof ze bestreken zijn met een witte verfkwast. Hier blijf je naar kijken!

Kalanchoe Exotic Orange by Vilosa

Exotic Orange

De Kalanchoë Exotic Orange is de queen of the jungle! Haar kroon van feloranje bloemen met een donkerrood hart steekt fier uit boven het krachtige donkergroene blad en daarmee valt ze zeker weten op.

Kalanchoë Garden

Kalanchoe Calanday by Vilosa

Enkelbloemig

Kalanchoë Garden is een sterke buitenbloeier voor het terras, tuin of balkon. Van één bepaalde kleur tot een bonte mix: het kleurenpalet biedt voor ieder wat wils!

Gevuldbloemig

Gevuldbloemige bloemblaadjes en de vele bloemen in diverse kleuren fleuren de boel buitenshuis langdurig op. De kleur van de bloemen wordt buiten nog intenser!

Celosia

Vilosa Celosia potplant

Celosia Twisted

Een blikvanger door de gedraaide vorm en opvallende knalkleuren van de bloem. Een seizoensproduct dat de gehele zomer tot diep in de herfst bloeit. Verkrijgbaar in de kleuren rood, paars, geel en oranje.

Princettia

Princettia by Vilosa

Princettia

Princettia is dé najaarsbloeier waarmee je kleur in huis haalt. Haar felgekleurde schutbladeren zijn echte eyecatchers waar je niet omheen kunt. Princettia is verkrijgbaar in wit, lichtroze, knalroze en rood.

Eigen merken

Le Chic kalanchoe by Vilosa

Le Chic

Onze toplijn Le Chic is uitsluitend gereserveerd voor Kalanchoë die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een opvallende presentatie door de passende pastelkleurige ton-sur-tonhoes.

Le chic ECO kalanchoë by Vilosa

Le Chic ECO

Onze toplijn Le Chic is ook verkrijgbaar met een papieren hoes, Le Chic ECO. De papieren hoezen stralen naar de eindgebruiker uit dat wij geven om een duurzame toekomst. Hierbij hoeft niet te worden ingeleverd op uitstraling, want ook de hoezen van Le Chic ECO zijn ton-sur-ton, waardoor de kleur van de bloemen extra benadrukt worden.

Catchy Basic kalanchoe by Vilosa

Catchy Original

Catchy is ons merk dat voor kwaliteit staat! De moderne hoes valt op door het strakke lijnenspel met contrasterende kleuren én geeft de eindgebruiker genoeg zicht op de Kalanchoë. Catchy Original is jaarrond verkrijgbaar in potmaat 10,5 cm.

Catchy Moments kalanchoe by Vilosa

Catchy Seasons

Catchy is ons merk dat staat voor kwaliteit! De moderne hoes valt op door het strakke lijnenspel met contrasterende kleuren én geeft de eindgebruiker genoeg zicht op de Kalanchoë. De kleuren van de hoezen van Catchy Seasons worden aangepast op het seizoen of de feestdag. Van links naar rechts, boven naar beneden: Spring, Autumn, Basic, Winter en Love.

Le Bloom by Vilosa

Le Bloom

Le Bloom is speciaal ontwikkeld voor de veilingklok, waar dit merk dagelijks te vinden is. Deze Kalanchoë worden aangevoerd in een frisse hoes, waarbij de kleur van de bloemen extra opvalt.

Make Upz kalanchoe by Vilosa

Make Upz®

Make Upz, onze Kalanchoë met make-up. Om de planten op te maken wordt gebruik gemaakt van een unieke techniek, die niet schadelijk is voor de plant. Make Upz vallen op door hun mix van felle gekleurde en witte bloemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en potmaten.

Kalanchoe Specialty by Vilosa

Specialty

De Specialty collectie bestaat uit onze meest bijzondere Kalanchoë soorten. De planten worden geleverd met een moderne papieren potcover, waardoor ze niet te missen zijn in het schap.

Bekijk ons Specialty assortiment hier.

Klik hier voor ons actuele aanbod op FloraXchange

Een product telen en precies weten wat de aanpak, de markt en de doelgroep is; de heldere visie van Vilosa straalt in alles uit en vind ik sterk. Dit geldt ook voor het kleine en krachtige verkoopteam, wat het contact erg persoonlijk maakt. Het hoogwaardig kwalitatieve assortiment Kalanchoë, waarvan een deel exclusief van Vilosa is, maakt ze uniek!

Hoek Groothandel – Henk-Jan van den Eijkel

Vilosa is voor mij een betrouwbare en een servicegerichte handelspartner met marktconforme prijzen. Meedenkend en oplossingsgericht, waarbij de kwaliteit voorop gesteld wordt. De wens van de klanten van Vilosa staat altijd centraal.

Hamiplant - Ralph van der Rassel

We hebben een vlotte samenwerking met Vilosa. Bij ons staat het bedrijf bekend als een kwaliteitskweker van onder andere Calandiva in verschillende potmaten en uitstralingen. Ze zijn duidelijk, springen snel in bij vragen en er wordt in oplossingen gedacht. Wij kunnen vertrouwen op kwaliteit en de juiste manier van verpakken. Fijn zo’n partij waarbij je weet dat het goed zit!

Verdel Bloemenexport BV - Ton Verdel