Growing delight staat voor het telen van prachtige producten

Planten die een lust voor het oog zijn en zowel het huis als de tuin een boost aan kleur geven. In het assortiment van Vilosa vindt u het allemaal. De Kalachoë is een ideale plant. Veelzijdig, makkelijk in onderhoud en spannend in soorten en kleuren. De bijzondere seizoensproducten, zoals Celosia is een eyecatcher door de oogverblindende kleuren. Een seizoensproduct dat de gehele zomer tot diep in de herfst bloeit.

Kalanchoë

Calanday® - Enkelbloemig

Calanday is een stijlvol merk voor de enkelbloemige Kalanchoë. De verschillende kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat het elke dag een ‘Calanday’ kan zijn!

Calandiva® – Gevuldbloemig

De eerste gevuldbloemige Kalanchoë die is ontwikkeld. De unieke kenmerken en schoonheid zit onder andere in haar romantische roosvormige bloemen.

Grandiva® – Grootbloemig

Uniek door haar opvallende kenmerken: bijzondere grote bloemen met een minimale diameter van 2 cm én mooi gekleurde bloemknoppen. Een grote verleider!

Rosalina™ – Gevuldbloemig

Rosalina™ is een exclusieve serie gevuldbloemige Kalanchoë variëteiten. De vorm van de plant en het dichte bloemenscherm vol gevulde bloemetjes zorgen voor een luxe en romantische uitstraling.

Kalanchoë Specialty

Dorothy

Een Kalanchoë met een botanische uitstraling door het gekartelde blad en lange bloemstelen. De bijzondere uiteinden vormen grote schermen met oranje bloemen.

Magic Bells

Prachtige trossen met lichtgroene ‘druiven’, waar bijzondere oranjerode bloemen uit komen. Kalanchoë Magic Bells is een verrassend type kamerplant!

Lucky Bells

Een bijzondere potplant met langwerpige gekartelde bladeren en lange bloemstelen. De trossen bloemen met oranje – rode bloemen doen denken aan belletjes.

Femini Pink

Een bijzondere Kalanchoë met gekartelde bladeren met een donkerpaarse rand en een waterval aan roze bloemen. Een waardevolle toevoeging aan het Specialty assortiment van Vilosa.

Sunny White

De Kalanchoë Sunny White is volledig gevuld met groenwitgekleurde bloemen die op bijzondere wijze bloeien. Met haar smalle gekartelde bladeren past deze trendy plant past in ieder interieur!

Desert Surprise

Binnenkort verkrijgbaar

De Desert Surprise heeft een stoere uitstraling en minimalistische bloemen. Haar bladeren hebben een dierlijk patroon en zijn met hun ‘wild life’-uitstraling dé eyecatcher van de plant.

Dolly

Binnenkort verkrijgbaar

De groenroze bijna bell-achtige bloembladeren van deze Kalanchoë geven een interieur kleur. Met haar omlaaghangende bloemen en weelderige, breedgroeiende takken geeft Dolly haar eigenwijze stijl aan!

Kalanchoë Garden

Enkelbloemig

Kalanchoë Garden is een sterke buitenbloeier voor het terras, tuin of balkon. Van één bepaalde kleur tot aan een bonte mix aan kleur: het kleurenpalet van dit merk biedt voor ieder wat wils!

Gevuldbloemig

Gevuldbloemige bloemblaadjes en de vele bloemen in diverse kleuren fleuren de boel buitenshuis langdurig op.

Celosia

Celosia Twisted

Een blikvanger door de gedraaide vorm en opvallende knalkleuren van de bloem. Een seizoensproduct dat de gehele zomer tot diep in de herfst bloeit. Verkrijgbaar in de kleuren rood, paars, geel en oranje.

Eigen merken

Le Chic VIP Blooming Jewels

Onze toplijn Le Chic VIP Blooming Jewels is uitsluitend gereserveerd voor potplanten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een opvallende presentatie door de passende ton-sur-tonhoes!

Le Chic Original Blooming Jewels

Le Chic Original Blooming Jewels is een merk dat voor hoge kwaliteit staat! De hoes valt op door de combinatie kleur en iconen én geeft de eindgebruiker genoeg zicht op de Kalanchoë.

Le Bloom

Voor de speciale segmenten is Le Bloom ontwikkeld, welke dagelijks terug te vinden is op de veilingklok. Deze producten zijn verkrijgbaar in een stijlvolle ton-sur-ton en taupekleurige hoes.

Klik hier voor ons complete assortiment op FloraXchange

Een product telen en precies weten wat de aanpak, de markt en de doelgroep is; de heldere visie van Vilosa straalt in alles uit en vind ik sterk. Dit geldt ook voor het kleine en krachtige verkoopteam, wat het contact erg persoonlijk maakt. Het hoogwaardig kwalitatieve assortiment Kalanchoë, waarvan een deel exclusief van Vilosa is, maakt ze uniek!

Waterdrinker Aalsmeer B.V. – Henk-Jan van den Eijkel

Vilosa is voor mij een betrouwbare en een servicegerichte handelspartner met marktconforme prijzen. Meedenkend en oplossingsgericht, waarbij de kwaliteit voorop gesteld wordt. De wens van de klanten van Vilosa staat altijd centraal.

Hamiplant - Ralph van der Rassel

We hebben een vlotte samenwerking met Vilosa. Bij ons staat het bedrijf bekend als een kwaliteitskweker van onder andere Calandiva in verschillende potmaten en uitstralingen. Ze zijn duidelijk, springen snel in bij vragen en er wordt in oplossingen gedacht. Wij kunnen vertrouwen op kwaliteit en de juiste manier van verpakken. Fijn zo’n partij waarbij je weet dat het goed zit!

Verdel Bloemenexport BV - Ton Verdel