Innovatieve Teeltspecialist

Vanaf de allereerste opkweek tot aan de prachtige bloei vertrouwen wij op jouw expertise om niets minder dan topkwaliteit te leveren. Met jouw groene vingers en een flinke dosis eigenzinnigheid zorg je ervoor dat onze planten alles krijgen wat ze nodig hebben om lekker te kunnen groeien.

Jij regisseert het klimaat in onze kas, je beschermt onze planten tegen plagen en ziektes, en bouwt en onderhoudt een efficiënte teeltomgeving. Dit alles doe je niet alleen, bij Vilosa werken we samen! Je hebt nauw contact met de bedrijfsleider en het hoofd van de afzet en samen zetten jullie dat stapje extra om te gaan voor de ultieme plant.

Ons bedrijf is dagelijks op zoek naar dat stapje extra, onder andere in innovatieve teelttechnieken. Jij gaat je naast de dagelijkse teeltwerkzaamheden bezig houden met teeltinnovaties in ons gehele bedrijf. Dit doe je onder andere door nieuwe technieken te onderzoeken, te analyseren en te implementeren.

Dit ben jij

 • Een tikkeltje eigenwijze vakidioot met groene vingers,
 • Een probleemoplosser waarop we kunnen bouwen,
 • Toekomstgericht en leergiering met een scherp oog voor ontwikkelingen.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende rol in een jong, groeiend en dynamisch bedrijf met liefde voor onze producten en klanten
 • Gevarieerd werk waarbij geen dag hetzelfde is
 • Meelopen in (externe) excursiegroepen
 • Mogelijkheden voor het onderzoeken en implementeren van nieuwe teelttechnieken
 • Een passend salaris, pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden
 • Daadkrachtige en korte overlegstructuren
 • Een warme, informele werksfeer en gezellige collega’s

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Leuk! Om direct te solliciteren stuur je een e-mail met je motivatie en actuele cv naar albertine@vilosa.nl. Voor meer informatie over ons bedrijf en de functie kun je kijken op onze website www.vilosa.nl of neem contact op met Albertine Coobs via hetzelfde e-mailadres of via telefoon: +31 (0)174 210 387. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

  Een product telen en precies weten wat de aanpak, de markt en de doelgroep is; de heldere visie van Vilosa straalt in alles uit en vind ik sterk. Dit geldt ook voor het kleine en krachtige verkoopteam, wat het contact erg persoonlijk maakt. Het hoogwaardig kwalitatieve assortiment Kalanchoë, waarvan een deel exclusief van Vilosa is, maakt ze uniek!

  OZ Planten – Henk-Jan van den Eijkel

  Vilosa is voor mij een betrouwbare en een servicegerichte handelspartner met marktconforme prijzen. Meedenkend en oplossingsgericht, waarbij de kwaliteit voorop gesteld wordt. De wens van de klanten van Vilosa staat altijd centraal.

  Hamiplant - Ralph van der Rassel

  We hebben een vlotte samenwerking met Vilosa. Bij ons staat het bedrijf bekend als een kwaliteitskweker van onder andere Calandiva in verschillende potmaten en uitstralingen. Ze zijn duidelijk, springen snel in bij vragen en er wordt in oplossingen gedacht. Wij kunnen vertrouwen op kwaliteit en de juiste manier van verpakken. Fijn zo’n partij waarbij je weet dat het goed zit!

  Verdel Bloemenexport BV - Ton Verdel